Referenties

De Klarinet - Consolation
De Klarinet - Consolation
Le Petit Prince
Toneelmuziek voor 'Le petit Prince'

Toneelmuziek voor 'Le petit Prince', een co-productie van de Opéra Royal de Wallonie en het Théâtre Arlequin (Luik). Seizoen 2005-2006.

Fingerprints
'B'ifurcation Point

'B'ifurcation Point voor piano solo, werd geselecteerd voor Fingerprints #2, een CD met 'werk van 23 hedendaagse Vlaamse componisten, die hun vingerafdruk achterlaten op de actuele klassieke muziek in Vlaanderen en Brussel'. Een productie van Klara, ComAV en Flanders Arts Insitute. 'B'ifurcation Point werd opgenomen door pianiste Dorenda Notermans, en uitgezonden op Klara op 11 juli 2016.

EGG
EGG

EGG, voor gemengd ensemble (10 muzikanten), gecomponeerd in 2015 ter gelegenheid van 50 jaar Kunstonderwijs in Kruishoutem. Kruishoutem als 'Eierstad' verklaart de keuze voor de titel van het werk. EGG staat tevens voor een 3-noten-motief, dat heel de compositie domineert.

De Klarinet
Recensie De Klarinet

Recensies over de bundels 'Five Pieces for Clarinet and Piano' en 'Names 4 Clarinet'. bron: Tijdschrift 'De Klarinet' (Zwolle, Nederland),
jaargang 17, september/oktober 2015
www.deklarinet.com

Miniaturen voor Archipel
MINIATUREN voor ARCHIPEL

CD met werk van 25 Vlaamse Hedendaagse Componisten, waaronder 'Oratio Brevis' van Bart Van Kerchove. Opgenomen door leden van het Goeyvaerts Strijktrio (Kris Matthynssens, altviool en Pieter Stas, cello) in 2000.

KASIA
Kasia

Muziek bij de kortfilm 'Kasia' (2008).

Officiële Selectie Filmfestival van Cannes (2009 - Kortfilm) + prijzen op internationale filmfestivals, waaronder Abu Dhabi.

1ste Prijs Concurso Fidelio
1ste Prijs Concurso Fidelio

1ste Prijs op de Internationale Compositiewedstrijd voor Piano 'Concurso Fidelio' (Madrid), December 2016, voor 'Notes Lydiennes pour la main droite et les touches blanches'